Musik Billetter


Lør 24 Juli, 2021, kl.20

Liga Latina

Lør 24 Juli, 2021, kl.20

Nordisk Latin i verdensklasse

Liga Latina har siden udgivelsen af sit selvbetitlede album høstet fem-stjernede anmeldelser samt radio spilletid i hele verden og betegnes som verdensklasse indenfor de rytmiske caribiske og latinske genrer.

Cubansk og latinsk jazz og folk musik er én lang kærlighedshistorie mellem den spanske guitar og den afrikanske tromme. Liga Latina er et kollektiv af drevne musikere for hvem det er en passion, at formidle denne kulturarv af musik og stilarter på et højt kunstnerisk niveau.
Et uforfalsket respektfuldt forhold til den latinsk/cubanske sangskat krydret med anmelderroste egen-kompositioner og en live-energi uden sidestykke har gjort dem til publikumsfavoritter og Liga Latina har taget publikum med storm på jazz- og worldfestivaler samt spillesteder de seneste sæsoner.

 

Billetter

Tors 2 Sept, 2021, kl.20

Doors Tribute

Tors 2 Sept, 2021, kl.20

Et regulært A-hold af musikere fra den danske og californiske musik-scene, der er gået sammen om at hylde ét af de mest ikoniske orkestre nogensinde. Genskaber magien og intensiteten af The Doors’ musikalske katalog i en udsøgt koncertoplevelse.

 

Billetter

Lør 18 Sept, 2021, kl.21

Fools Paradise

Lør 18 Sept, 2021, kl.21

Forrygende original, progressiv Rock med hårdtslående guitar-power; krydret med nærmest symfoniske elementer i en stribe af sange, som alle er skrevet af guitaristen og vokalisten Detlef Kapteina og arrangeret i samarbejde med bassisten Bjørn Egeskjold. Det egentlige gennembrud kom i Tyskland, hvor Fool’s Paradise vandt Hamburg Band Contest 2016 i konkurrence med 149 tyske bands. Fool’s Paradise er en sej kvartet, som optræder ofte i Tyskland, hvor populariteten er usvækket. Det er ”No Bullshit, No Mainstream, Real Rock”. Bandets sange har opnået stor popularitet på Spotify og andre streaming-platforme, og live serveres musikken med samme kraft og spilleglæde som altid. Billetlink:

 

Billetter

Tors 28 Oct, 2021, kl.19

Søren Andersen, Clinic & Koncert

Tors 28 Oct, 2021, kl.19

Søren Andersen besøgte Tante Olga i maj måned med sin Clinic og efterfølgende koncert. Det var så bragende godt, at vi måtte præsentere det igen, så alle der missede sidste gang får chance igen. Ligeledes bliver der sikkert en del gengangere.

Umiddelbart før koncerten (kl. 19.00) afholder Søren en clinic. Her fortæller han sin historie fra start, om iværksættersiden af at være prof. musiker. Hvad det kræves af dig som sideman. Sammensætning af udstyr og meget, meget mere. Der vil afsluttende være en Q & A runde, hvor gæsterne har mulighed for at stille spørgsmål.

Kl. 21.00 vil Søren sammen med et hold af kompetente musikere, præsentere sangene fra albummet ´Guilty Pleasures. Fra start  til slut. Der bliver selvfølgelig også “Guitar Guf” fra de mange riffs og licks han som Sideman, har sørget for til de internationale artister han har bakket op. 

Vi garanterer en musikalsk oplevelse i særklasse.

Som et lille kuriosum kan det nævnes , at langt tilbage i 90’erne var Søren på Tante Olga, som ung guitarist i bandet Kick The Kangaroo

– der er løbet meget vand i Gudenåen siden da.

 

Oplev den danske internationale kendte guitarist back-stage og på scenen. Entré 275 kr. exl. Gebyr. Ved indgangen 300 kr.

Dørene åbnes til spillestedet kl. 18.30, Clinic kl. 19.00 og bandet går på kl. 21.

Tante Olga’s pub er åben fra kl. 15.

 

 

Billetter