Velkommen i Tante Olga’s Telt i Randers Festuge.

1.Weekend
13,14,15. Aug, 2021

1.Weekend - Alle dage

1.Weekend - 13,14,15. Aug, 2021

Queen Of Denmark
Best Of Bowie
Grassolin
Soul Academy & The Music Lovers Feat. Sahra Da Silva, Nis Pedersen & Troels Skovgaard
The Tarantino Twist Show
HP Lange Big Gumbo
Shades Of Blue
Kai Strauss & The Electric Blues Allstars.

 

 

Billetter

2.Weekend
19,20,21.Aug, 2021

2. Weekend - Alle dage

2.Weekend - 19,20,21.aug, 2021

Silvera
Kickin Valentina
Scullclub
Grumpynators
Stille Støj – Benner & Nelausen
Trouble Cats
Kings Of Rock

 

Billetter

Fre 13. Aug, 2021

Best Of British – en aften med Freddy, Queen og Bowie
- 200 kr. excl. gebyr -

Fre 13. Augj, 2021

19.00 Queen Of Denmark
We are the champions and we will rock you!
Genoplev de mange hits fra Freddie Mercury og Queen når fællessang, samhørighed og storslåethed giver flashbacks og stadionstemning.

22.00 Best Of Bowie
Sublim hyldest til en af de største Rock Ikoner, autentisk og med stor styrke. Og Best of Bowie leverer de største hits med et musikalsk overskud og en entusiasme og stilsikkerhed i særklasse. Så syng med og … Let’s Dance....

Billetter

Lør 14.Aug, 2021

Fed Soul & Forførende Tarantino Show
- 350 kr. excl. gebyr -

Lør 14.Aug, 2021

16.00 Grassolin
Syng og dans til Gasolins hits i nye råsvingende live-udgaver...Festlig eftermiddag. Grassolin spiller bonderøven ud af bukserne, når de leverer Gasolins sange i råsvingende 'folk-udgaver'.

19.00 Soul Academy & The Music Lovers Feat. Sahra Da Silva, Nis Pedersen & Troels Skovgaard
Unik konstellation af sangere og musikere fra øverste hylde.
Alt det bedste fra Motown… Soul, Rythmn Blues & Funky Stuff… James Brown/Otis Redding/Wilson Pickett/Sam&Dave/Ray Charles/Sly&The Family Stone….

22.00 The Tarantino Twist Show
Interaktiv teaterkoncert med maximum energi, forførende og talentfulde musikere og sangere, skuespillere og burlesque dansere. Vov dig ind i et vanvittigt univers befolket med mad dogs og good-looking gals, hvor livet er en blodig fest spækket med tequila, bare damer og duften af testosteron.

Billetter

Søn 15 Aug, 2021

Sunday Blues, from Mississippi to Chicago
- 200 kr. excl. gebyr -

Søn 15 Aug, 2021

14.00 HP Lange Big Gumbo
Svedig roots & akustisk blues fra øverste hylde starter Sunday Blues
Fantastisk svampet, sumpet, hjemmestrikket og velspillet musik med rødderne solidt plantet i den amerikanske musiktradition. Mississippi og Deltaet kalder!

17.00 Shades Of Blue
Stålsat, elegant og overlegen Chicago Blues, spillet med musikalsk overskud af uanede højder. Shades Of Blue vandt fortjent Danish Music Awards Blues - Blues Liveprisen 2018. Oveni kunne den velspillende Aarhusgruppe også fejre sit 30-års jubilæum.

20.00 Kai Strauss & The Electric Blues Allstars
En af de bedste guitarister – med stor inspiration fra Texas Blues. Se frem til en sublim guitaroplevelse i særdeleshed, og en udsøgt blues oplevelse i almindelighed. Perfekt afslutning på ”Sunday Blues”

Billetter

Tors 19 Aug, 2021

Hard Rock, Now and Then
- 200 kr. excl. gebyr -

Tors 19 Aug, 2021

19.00 Silvera
Melodisk hård rock, inspireret af ”klassisk hardrock”. -En musikalsk blanding af Amerikansk radio-rock som Nickelback og Alter Bridge med et skandinavisk islæt, ikke ulig danske Volbeat og Magtens Korridorer. Fede riffs og fængende omkvæd. På vej til gennembrud.

22.00 Almost AC/DC
Amerikanske Kickin Valentina var på plakaten, men måtte aflyse deres turné grundet Covid19. Vi fandt det bedste alternativ for afløsning til rå & uforfalsket Rock n Roll. Og, det har Almost AC/DC bevist til fulde flere gange- For those about to rock, we salute you-

Billetter

Fre 20 Aug, 2021

Punk, Hard Rock, Metal, Rockabilly i overhalingsbanen
- 200 kr. excl. gebyr -

Fre 20 Aug, 2021

19.00 Grumpynators
Motorbilly i overhalingsbanen, som en stor amerikansk V8’er med overbevisende energi, nerve og power, som hver gang smelter band og publikum sammen.
Grumpynators’ store styrke er deres rå og upolerede live-optræden. De kommer buldrende som en stor amerikansk V8’er med overbevisende energi, nerve og power, som hver gang smelter band og publikum sammen i en uforglemmelig koncertoplevelse. Denne aften er ingen undtagelse.

 

22.00 Scullclub
Punk/ rockband med nærværende tekster og en fed energi. Eller med andre ord: “Hvis Volbeat er den velsmurte Bayern München maskine, er Skullclub St. Pauli.

Med deres eget mix af punk, folk, sing-along og rock ’n’ roll, er Skullclub blevet sammenlignet med så forskellige bands som: Dropkick Murphy’s, Skambankt, Flogging Molly, Turbonegro og Motörhead.

 


Billetter

Lør 21 Aug, 2021

Start Nice and Slow, Ending Hard and Rough. Saturday Night’s All right
- 250 kr. excl. gebyr -

Lør 21 Aug, 2021

16.00 Stille Støj – Benner & Nelausen
Sangere, sangskrivere og guitarister der byder på varme og nærvær, hvor sangene og de gode historier er i centrum. Kærlighed, glæde, sorg og tvivl lagt i catchy pop-melodier, der hænger i ørene lang tid efter de er blevet spillet.

19.00 Trouble Cats
Blues & rootsrock-band med deres helt eget udtryk, en stor kærlighed til bluesrødderne og den enkle rock ’n’ roll. De fire baggårds katte, kan deres metier helt ud til ”kattepoterne” ! De river og kradser, men kan sandelig også være kælne og rigtig søde. Forrygende og inciterende af bedste skuffe.

22.00 Kings Of Rock
Rock på den fede måde – med de mest sublime rockmusikere man overhovedet kan opdrive i DK.
De kommer ikke bare ud over scenekanten, men springer bogstaveligt ud over scenekanten i en stor rockfest sammen med publikum. Bandets motto er ”Let’s Party” – og det mener de for alvor.

Billetter

QR CODE

QR Billetter code og Plakat

 

Download Plakat